15.03.2019 | Recepty

Tropická Čokopena

Tropická Čokopena

PIATOK večer a vy čakáte návštevu a vôbec nemáte potuchy, čo by ste hosťom pripravili. Chceli by ste niečo sladké, ale pritom ľahké a netradičné. My máme pre Vás, samozrejme, výborný typ. Je ním vynikajúca, lahodná a našľahaná čokopena zvýraznená exkluzívnym tropickým ananásovo-mangovým džemom s vodkou TROPICKÁ KRÁSKA. Jednoducho nič nie je lepšie ako kombinácia nezameniteľnej chuti čokolády a naším GentleJam : ).

Ingrediencie Čo potrebujeme?
200 g horkej čokolády100 ml smotany na šľahanieštipka soliOZDOBA:GentleJam - naše odporúčanie TROPICKÁ KRÁSKA - ananásovo-mangový džem s kardamónom a vodkouľubovoľné čerstvé ovocie
poďme na to tu je postup
  1. Čokoládu roztopíme, ideálne vo vodnom kúpeli.

  2. Čokoládu necháme trocha vychladnúť, avšak nie stuhnúť. Medzi tým si vyšľaháme šľahačku.

  3. Do šľahačky postupne primiešame čokoládu.

  4. Vzniknutou čokopenou naplníme pripravené poháre, ktoré dáme na pár hodín do chladničky.

  5. Pred podávaním ozdobíme TROPICKOU KRÁSKOU a pripravením ovocím.

GentleJam

Darčekové balenia

Originálne produkty musia mať svoje jedinečné balenia. Preto vám ponúkame drevené luxusné krabičky vystlané prírodným lykom s originálnou podpisovou kartou.

GentleJam

Darčekové balenia

Originálne produkty musia mať svoje jedinečné balenia. Preto vám ponúkame drevené luxusné krabičky vystlané prírodným lykom s originálnou podpisovou kartou.