23.01.2018 | Recepty

Lievance s mascarpone a jahodovým džemom s Moët šampanským

Lievance s mascarpone a jahodovým džemom s Moët šampanským

Predstavte si, že vám drahá polovička pripraví raňajky do postele súčasťou ktorých budú úúúúžasné lievance doplnené a bohatú vrstvu mascarpone, ovocia a jahodového džemu so šampanským Moët Chandon. Znie to ako sen? Teraz už ani nie… receptík vám ponúkame, už iba zohnať polovičku, ktorá sa na takéto prekvapko podujme : )

Ingrediencie Čo potrebujeme?
200 ml mlieko150 g hladká múka3 PL roztopeného masla2 PL javorového sirupu alebo iného preferovaného sladidla2 lyžičky kypriaci prášok1 vajceštipka soli100 g mascarponePompézna jahoda- Jahodový džem s Moët Chandonlesné ovocie
poďme na to tu je postup
  1. V miske spolu dôkladne premiešame všetky ingrediencie.

  2. Pomocou mixéra vypracujeme na hladké cesto, ktoré necháme ešte 20 minút napučať.

  3. Na panvicu vlejeme po štvrtine cesta a necháme pri nízkej teplote opatrne smažiť (lievance rýchlo stmavnú).

  4. Otočíme, ako náhle už nie je vrchná strana tekutá, a druhú stranu osmažíme tiež do zlatista.

  5. K lievancom sa výborne hodí mascarpone vymiešané s medom alebo iným sladidlom  a dozdobené o čerstvé ovocie a akýkoľvek džem GentleJam (my odporúčame Pompéznu jahodu).

GentleJam

Darčekové balenia

Originálne produkty musia mať svoje jedinečné balenia. Preto vám ponúkame drevené luxusné krabičky vystlané prírodným lykom s originálnou podpisovou kartou.

GentleJam

Darčekové balenia

Originálne produkty musia mať svoje jedinečné balenia. Preto vám ponúkame drevené luxusné krabičky vystlané prírodným lykom s originálnou podpisovou kartou.