Papriky na grile plnené šošovicou a feta syrom
Máte doma papriky a neviete čo s nimi? Šup s nimi na gril. Poďte si spolu s nami pripraviť úžasné grilované papriky plné šošovice a syra, za ktorými sa len tak zapráši.
Postup
- Papriku pozdĺžne rozrežeme na polovice a očistíme od jadierok.
- Šošovicu uvaríme do mäkka.
- Paradajky očistíme a nakrájame spolu so syrom na maličké kocky. Vložíme do misy.
- Petržlenovú vňať nasekáme na drobno.
- Uvarenú šošovicu, paradajky, syr a petržlenovú vňať v mise premiešame, osolíme a okoreníme.
- Zmesou naplníme papriky a na vrch uložíme plátok masla a postrúhaného syra.
- Každú papriku zvlášť zabalíme do alobalu, prípadne ak máme dobrý gril, nemusíme ich zakrývať.
- Grilujeme asi 30 minút. Ako prílohu odporúčame Čertove pokušenie- Sladkú čili paradajkovú omáčku s Cabernet Sauvignon.