0
0,00 

Žiadne produkty v košíku.

Doba prípravy: 30 min
Hodnota receptu: 35 €
Počet porcií: 12

Produkty v recepte

Ingrediencie

Základ

1 ks bataty - sladký zemiak
1 PL olivový olej
1 čl sušená bazalka

Zdobenie

hrsť vlašských orechov
10 dg parmezán
12 ks cherry paradajky
1 PL med

Bataty „crostini“ so syrom

Doba prípravy: 30 min
Hodnota receptu: 35 €
Počet porcií: 12

Produkty v recepte

Ingrediencie

Základ

1 ks bataty - sladký zemiak
1 PL olivový olej
1 čl sušená bazalka

Zdobenie

hrsť vlašských orechov
10 dg parmezán
12 ks cherry paradajky
1 PL med

Čo si predstaviť pod názvom – Bataty „crostini“ so syrom? Najchutnejšiu a najlepšiu kombináciu farieb na jednom tanieri. Bonus celého receptu je jeho zdravá verzia, ktorá poteší na večierku každého aktívneho človeka.

A ak budete skutočne kreatívni so zdobením, verte, že objavíte gastronebíčko.

Postup

Základ

  • Umyjeme si zemiak.
  • Narežeme na plátky, cca 2 cm hrubé.
  • Plátky uložíme na plech.
  • Zemiaky posypeme bazalkou a pokvapkáme olivovým olejom.
  • Pečieme 15 min na 200°C, kým sú zemiaky zlatisté.

Zdobenie

  • Ako základ použijeme Putňovú Brusnicu a Čertove Pokušenie.
  • Ukladáme syr, orechy a cherry paradajky.
  • Pred servírovaním prelejeme zemiaky medom.